1–12 termék, összesen 48 db

40. szülinapi ajándék

A 40. születésnappal véget érnek a harmincas évek, ekkorra már sok emléket hordozunk magunkkal. Belépünk a középkorúak táborába, amit bár kevesen várnak igazából, mégis érdemes megünnepelni – és közben egy kicsit megfeledkezni az idő múlásáról. A 40. születésnappal sokan új célokat tűznek ki maguk elé. Életmódot váltanak, és megfogadják, hogy felveszik a harcot az idő múlásával – az új fogadalmak és tervek pedig még ajándékötletként is szolgálhatnak családtagok, barátok számára. Az Ajándékplázánál csaknem 70 termék közül válogathatsz, melyekkel feldobhatjátok a bulit, vagy vicces, emlékezetes meglepetés okozhattok az ünnepeltnek!

Mivel lepheted meg a 40. születésnapost?

Az ajándék megválasztásakor mindenekelőtt vedd figyelembe a szülinapos érdeklődési köreit, stílusát, szokásait, szükségleteit és persze azt is át kell gondolni, mennyit tudsz rászánni a meglepetésre. Az alábbi ötletek segíthetnek abban, hogy inspirációt meríts a 40. szülinapi ajándékhoz, meglepetésekhez!

  • Élményajándék: manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hogy tárgyi ajándék helyett inkább élménnyel lepjük meg egymást. A 40. születésnapra egy wellness-hétvége, extrém sportolási lehetőség, gourmet vacsora, koncertjegy vagy egy utazás remek ajándék lehet. Az ünnepelt új élményeket szerezhet, és emlékezetes pillanatokkal gazdagodhat. Természetesen ezek bármelyike mellé nem árthat még például egy jelképes 40. születésnapra készült üvegbögre az Ajándékpláza polcairól!
  • Személyre szabott ajándék: egy személyre szóló ajándékkártya, egy saját fotókból készült album, vagy egy személyes üzenettel ellátott gravírozott ékszer megható ajándék lehet! A személyes meglepetésekkel szinte lehetetlen mellé lőni: ki ne örülne annak, hogy az ajándék neki, és csak neki szól?
  • Praktikus ajándék: vannak olyan emberek, akik mindennél előrébb helyezik a dolgok praktikumát. Egy minőségi bőrönd, vagy egy professzionális konyhai eszköz, amire az ünnepelt már régóta vágyik, de nem vásárolta meg magának, telitalálat lehet!
  • Humoros ajándék: egy vicces póló, egy humoros könyv, az Ajándékpláza kínálatában is kapható zenélős pálinkaszett, vagy születésnapi újság garantáltan mosolyra fakasztja majd a születésnapost. Szintén okozhatsz vicces pillanatokat az ünnepeltnek például a 40. szülinapra készült ivós játékunkkal, vagy akár a méltán népszerű Elsősegély táskánkkal. Utóbbiban nagyítót, vészjelző sípot, gyógyszeradagolót, névjegykitűzőt és évszámkonzerváló cukorkát találhat majd az ünnepelt.
  • Ékszer, kiegészítő, vagy szépségápolási ajándék: egy divatos kiegészítő, mint az ékszer, óra, öv, egy csinos sál vagy kendő mindig jó választás lehet. A valódi bőr pénztárca is népszerű ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt, csakúgy, mint egy különleges kulcstartó. Egy minőségi arckrém, parfüm vagy sminkkészlet, esetleg egy kozmetikai kezelésre szóló utalvány szintén remek ajándék lehet.
  • Meglepheted még a szülinapost valamilyen elektronikus készülékkel. A sportfelszerelések, a könyvek, a bakelitlemezek is mind-mind népszerű ajándékok, de kedveskedhetsz szerettednek különleges, ritka, vagy import ételekkel, italokkal, növényekkel, de még fűszerekkel is. Az Ajándékplázában kifejezetten 40. születésnapra készült konyhai kötényt, boros szettet, kulcstartót, bögrét, de még vonzerő fokozó szappant is beszerezhetsz. Ha az ünnepelt látja, hogy nagy odafigyeléssel választottad ki az ajándékot, a siker nem marad el!

Milyen dekorációt válassz a partihoz?

Az Ajándékpláza minden korosztály számára készül születésnapi partikellékekkel, de a kerek születésnapok a specialitásunk: 40-es feliratú közlekedési táblát, papírtányért, spirális függődekort, zászlófüzért és szalvétát is találhatsz a webshopban. A webáruházban a 40-es hajpánt, a számos születésnapi gyertya és a parti vállszalag sem maradhatott ki a kínálatból! Mivel több féle partikelléket is kínálunk, így nem számít, hogy elegánsabb vagy harsányabb bulit szervezel, nálunk megtalálhatsz minden hozzávalót! Ráadásul elég, ha pár kattintással a virtuális kosaradba helyezed ezeket– néhány napon házhoz viszünk Neked minden szükséges kelléket!