1–12 termék, összesen 1048 db

Party kellékek

Nagyon sok minden tartozhat a party kellékek közé, tulajdonképpen a rendezvény jellegétől függ, hogy milyen kiegészítőket alkalmazhatunk. Egy születésnapon például jellemzően a lufiké, szalagoké és az évszámos dekorációké, vicces játékoké a főszerep. Egy ballagáson szintén megjelennek a lufiuk, szalagok, de elegánsabb kivitelben, és képbe kerülhetnek már az asztaldíszek is.

A webshopunkban megtalálható minden olyan kiegészítő, amivel bármilyen jellegű összejövetel hangulatát fel lehet dobni.

Miért nem létezhet egy party dekoráció nélkül?

Mindegy milyen rendezvényt szervezünk, a dekoráció fogja megadni az esemény alaphangulatát. A díszítéssel tehetjük vidámabbá, izgalmasabbá, vagy elegánsabbá a környezetet. Mit szeretnénk elérni egy party alkalmával? Az a lényege egy összejövetelnek, hogy valamilyen érzelmeket váltson ki a jelenlévőkből. Azt szeretnénk, hogy a szülinapos boldog legyen, hogy egy babaváró emlékezetes, mégis meghitt maradjon, egy ballagás pedig elegáns, meghatározó élményként maradjon meg az emlékezetünkben.

A legelső lépés a megfelelő hangulat megteremtéséhez pedig a dekoráció. Minél több mindenre figyelünk oda, minél több kis elemet viszünk bele a party dekorációba, annál komplexebben tudjuk kifejezni egy adott esemény hangulatát. A vendégek pedig bármerre fordulnak, bármihez nyúlnak, az az érzésük támad, hogy gondos odafigyeléssel készültünk erre az alkalomra.

Milyen díszítéssel készülhetünk a különböző eseményekre?)

Gyerek szülinap

Egy kisgyerek születésnapjánál elsősorban az a fontos, hogy minél színesebb, vidámabb, izgalmasabb legyen a díszítés. Sok lufival, szalaggal, boldog szülinapot felirattal. Lehet tematikus bulit is tartani, ahol a gyerek egyik kedvenc mesehőse van a középpontban. Ezt ábrázolja a torta, a tányérok, poharak, szalvéták.

Szülinap

Felnőtteknél egy szülinapi party többféle is lehet, az adott személy személyiségétől és a helyszíntől függően. Egy házibuliban lehet a bohókás vonal a jó irány, színes lufikkal, vicces partijátékokkal, sörponggal. Felnőttek számára is lehet egy témára összpontosító bulit rendezni, ahol mondjuk a kedvenc sorozatáé a főszerep.

Ha viszont egy elegáns étterembe foglaltunk asztalt, vagy kibéreltünk egy helyiséget, akkor inkább ez a hangulat fog érvényesülni a díszítésben. Inkább egy színvilág köré épül a dekoráció, mondjuk arany és fekete kiegészítőkkel, amik még inkább fokozzák az esemény prémium hangulatát.

Ballagás

Egy ballagáson egyszerre ünnepélyes, és családias a hangulat. Ennek megfelelően az adott család ízlésvilágának megfelelően lehet kiválasztani a megfelelő díszítést. A lufik mellett használhatunk szalagokat, különböző formájú party dekorációs elemeket, asztaldíszeket.

Legény- és lánybúcsú

Ezek a rendezvények mindig a túlzásokról szólnak. Az utolsó függetlenül bulizós éjszakába mindenki minél többet szeretne belerakni, vicces kiegészítőkből, maszkokból, jelmezekből, pikáns kellékekből és szórakoztató, olykor zavarba ejtő játékokból. Kötelező kellék a vőlegény, vagy menyasszony feliratos szalag, esetleg póló.

Babaváró buli

A hagyományos babaváró buliba leginkább a kismama barátnőit hívják meg, és ők hoznak ajándékokat a kisbabának, kismamának. Mostanában viszont egyre gyakoribbak a kisbaba nemét bejelentő partyk is. Mind a két esetben, de főleg az utóbbinál a díszítés színei a kék és rózsaszín vonalon mozognak.

Ezek a hagyományos kisbaba színek, amiket lufikban, tányérokban, poharakban, szalagokban és egyéb díszekben is meg lehet jeleníteni. Egy nem-bejelentő party esetén pedig a fő attrakció, amikor a pár eldurrantja a kisbaba nemének megfelelő színű konfetti ágyút.

Ahhoz, hogy megteremtsük a kívánt hangulatot, a vendégek jól érezzék magukat, foglalkoznunk kell a dekorációval. Ez adja a legelső benyomást, ez helyezi el őket egy kellemes kezdeti állapotban, amit utána tovább lehet építeni.

A webshopunkban hatalmas választék található a különböző party kellékekből: ha lufit, jelmezt, vagy bármilyen dekorációs elemet keresel, itt biztos megtalálod a megfelelőt!