1–12 termék, összesen 114 db

-30%
-25%

Harry Potter ajándéktárgyak

Akárhányszor olvassuk újra és újra J. K. Rowling könyvsorozatát, szinte minden alkalommal valami újdonságot fedezhetünk fel benne. Megunni lehetetlen! Harry Potter története olyan varázslat, amiben nem számít, hány éves vagy, honnan jöttél, vagy hova tartasz: felnőttek, idősek, és gyerekek egyaránt rajonganak a varázslótanonc fordulatokkal teli sztorijáért. Ha ismersz valakit, akinek meghatározó élmény volt elolvasni a könyveket, vagy látni a filmeket, és valamilyen Harry Potter ajándéktárggyal szeretnéd meglepni, webáruházunk széles választékában megtalálod a megfelelő meglepetést számára!

Miért rajongunk Harry Potterért?

Harry Potter népszerűségének titka mindig is valamiféle misztikusságot rejtett magában. Története valójában nem bonyolult, hiszen egy látszólag átlagos árva kisfiú a főszereplő, akit nem szeretnek, és nincs valami szép gyerekkora. Ám egyszer csak jön a fordulat: kiderül róla, hogy nem csak, hogy nem átlagos, de varázsló szülők leszármazottja. A történetet pedig alighanem már mindenki ismeri. De kamasz legyen a talpán az a Harry Potter rajongó, aki 11 éves korában nem leste a fehér baglyot, aki a felvételi értesítőt hozza a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolából!

Napjainkban is rengeteg működő rajongói klub van, ahol akár még a 40-es, 50-es korosztály is megfordul. Olyan sztori ez, ami pont azt mutatja meg, amik mindannyian egy kicsit lenni szeretnénk – különlegesek és kiváló varázslók. És viccen kívül: kinek ne jönne jól időnként egy időnyerő?

A legnépszerűbb varázslatos tárgyak a Harry Potter történetben

Jó helyen jársz, ha azt szeretnéd, hogy a varázsos eszközök ne csak a képzeletedben létezzenek. A Harry Potter ajándéktárgyak között válogatva akár otthonodba is beköltözhet egy kicsit a Roxfort, de a varázslótanonc iránt rajongó szeretteidnek is meglepetést okozhatsz az Ajándékpláza segítségével. Nálunk több mint 100 olyan kellék között válogathatsz, ami kapcsolódik a varázslók világához!

  • Varázspálca: nincs varázsló pálca nélkül! Ez az eszköz közvetíti a varázserőt, és minél különlegesebb faanyagból van egy pálca, annál nagyobb tekintélyt parancsol. A Harry Potter ajándéktárgyak közül a legnépszerűbbek a varázspálcák.
  • Tekergők térképe: hát, ilyen bizony az egyszeri muglinak is jól jönne néha! Segítségével megtudhatjuk, ki hol jár éppen a Roxforton belül, valamint a titkos alagutakra is fény derülhet.
  • Teszlek Süveg: új diák nem válhat roxfortossá a Teszlek-Süveg munkája nélkül. A Süveg dönti el, ki melyik házba fog tartozni az iskolai évek alatt.
  • Időnyerő: minden használatkor egy órával repíti vissza használóját az időben, aki azonban nem találkozhat múltbéli énjével, mert annak rettenetes következményei is lehetnek!

Kit milyen Harry Potter ajándéktárggyal érdemes meglepni?

Az iskolásoknak roxfortos tolltartó, táska, sál és szívószál, a felnőtteknek jöhet a bögre, az ágynemű és a pénztárca. Az idősebb Harry Potter rajongóknál nem lehet mellélőni a gyűjtői figurákkal, vagy a kulcstartóval. Mindegyik ajándéktárgy ízlésesen tükrözi a Harry Potter és a varázsvilág-életérzést, ráadásul az évek múlásával a történet jó eséllyel sosem megy ki a divatból, hiszen újra és újra reneszánszát éli.

Manapság elég divatossá váltak a tematikus bulik, esküvők, de még szabadulószobákat is találhatunk, melyek sztoriját híres és közkedvelt történetek inspirálják, mint a Harry Potter. Az ezekhez szükséges kellékeket mind megtalálhatod az Ajándékpláza kínálatában.

Ha Harry Potter ajándéktárgyat keresel, nézz szét nálunk – az Ajándékpláza webáruházában a jó árak kézen fogva járnak a minőséggel!