1–12 termék, összesen 24 db

Transformers figurák, Transformers autobotok

A Tarnsformers filmek, egész estés amerika filmek. 2007-ben jelent meg az első Transformers filmet. 2009-ben a másodikat a Transformers: A bukottak bosszúja. 2011-ben a Transformers: A Hold sötétsége jelent meg. 2014-ben a Transformers: A kihalás kora, 2017-ben a Transformers: Az utolsó lovag kerültek bemutatásra. Ezeket Michael Bay rendezte. 2018-ban az ŰrDongó film jelent meg.

Transformers 2007: Az első filmben a figurák teljesen más megjelenést kaptak mint az eredeti képregényben. A történetben az Álcák és az Autobotok a Cybertronon az örökszikráért küzdenek. A szikra végül eltűnik és a földön reked. Az örökszikra hollétét egy fiú, Sam Witwicky tudhatja.

Transformers: A bukottak bosszúja: Megatron holttestét a Scorpinox nevű álca ellopja és feltámasztja. Az új életre kelt Megatron bosszút asküszik az Autobotok ellen. Nem számol azonban Sammal, aki ismét összefog az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot az Álcákkal.

Transformers 3.: Az Álcák és az Autobotok újra visszatérnek, hogy harcba szálljanak egymással. Segít az Álcáknak Sentinel (Őrszem fővezér), az exautobotvezér. A történetben szerepet játszik egy űrhíd is amely interdimenzionális téridő-közlekedési technológián alapul. Természetesen a végére Sam és az Autobotok ismét megmentik a földet.