Harry Potter cuccok

harry-potter-cuccok

Harry Potter cuccok

A Harry Potter cuccok, relikviák és ajándékok iránt óriási az érdeklődés. J.K.Rowling a nagy sikerű Harry Potter könyvsorozatával fantasztikus világot teremtett. Immár majdnem negyed százada varázsolja el a kiskamaszokat és teremti újra a rajongói körét. Már nem csak gyerekek és a tinik imádják hanem a szüleik is szívesen újra olvassák a könyveket, újra nézik a filmeket. Csodálják a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola varázslatos történéseit.

Varázslatos tárgyak a regénysorozatban:

Varázspálca: A varázslóvilágban alapvető felszerelés. A pálca segédeszköz a varázserő közvetítéséhez és egyben a hatalom jelképe is. A Harry Potter cuccok közül a legnépszerűbb termékek a varázspálcák.

Nefeledd gömb: Az átlátszó gömb szürkés füstje vörösre változik, ha elfeledtél valamit. Neville a nagymamájától kapta, de Malfoy elvette tőle és eldobta a fák közé. Harry Potter elkapta és így lett a Griffendél-ház fogója.

Griffendél Godrik kardja: Mindent magába szív, ami erősíti, még a baziliszkusz mérgét is.

Tekergők Térképe: A térkép megmutatja, hogy ki hol található a Roxforton belül és az összes titkos alagutat is megismerhetjük.

A Bölcsek Köve: Életelixírt termel, ami halhatatlanná teszi azt, aki megissza és arannyá változtat minden fémet.

Edevis tükre: Ez egy csodálatos tükör, mely a szívünk legmélyebb kívánságát mutatja meg.

A Tűz Serlege: A Tűz Serlege határozza meg, hogy ki legyen az a három diák, aki a Trimágus Tusában rész vesz. A kiválasztott a nevének a kihirdetése után már nem léphet vissza.

A Teszlek Süveg: A Roxfortban minden tanév elején az új diákok fejére teszik és mindenkiről eldönti, hogy melyik házba kerül.

A Merengő: Gondolatokat lehet tárolni benne ezüstös köd formájában és újra át lehet élni vele az emlékeket.

Időnyerő: Minden felhúzáskor egy órával repít vissza az időben, de figyelni kell, hogy ne fussunk össze saját magunkkal, mert annak rettenetes következményei lehetnek.

Oda-vissza ikertükör: A segítségével a tükröket birtokló két varázsló úgy beszélgethet egymással, hogy látják is egymást.

Bűvös kés: Varázslóbicska, amely minden zárat kinyit és minden csomót felold.

Webshopunk a Herry Potter ajándékok végtelen tárhelye, ahol bármilyen tárgyat megtalálsz.

Népszerű Harry Potter ajándékaink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük