Harry Potter cuccok

harry-potter-cuccok

Harry Potter cuccok

A Harry Potter cuccok, relikviák és ajándékok iránt óriási az érdeklődés. J.K.Rowling a nagy sikerű Harry Potter könyvsorozatával fantasztikus világot teremtett. Immár majdnem negyed százada varázsolja el a kiskamaszokat és teremti újra a rajongói körét. Már nem csak gyerekek és a tinik imádják hanem a szüleik is szívesen újra olvassák a könyveket, újra nézik a filmeket. Csodálják a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola varázslatos történéseit.

Varázslatos tárgyak a regénysorozatban:

Varázspálca: A varázslóvilágban alapvető felszerelés. A pálca segédeszköz a varázserő közvetítéséhez és egyben a hatalom jelképe is. A Harry Potter cuccok közül a legnépszerűbb termékek a varázspálcák.

Nefeledd gömb: Az átlátszó gömb szürkés füstje vörösre változik, ha elfeledtél valamit. Neville a nagymamájától kapta, de Malfoy elvette tőle és eldobta a fák közé. Harry Potter elkapta és így lett a Griffendél-ház fogója.

Griffendél Godrik kardja: Mindent magába szív, ami erősíti, még a baziliszkusz mérgét is.

Tekergők Térképe: A térkép megmutatja, hogy ki hol található a Roxforton belül és az összes titkos alagutat is megismerhetjük.

A Bölcsek Köve: Életelixírt termel, ami halhatatlanná teszi azt, aki megissza és arannyá változtat minden fémet.

Edevis tükre: Ez egy csodálatos tükör, mely a szívünk legmélyebb kívánságát mutatja meg.

A Tűz Serlege: A Tűz Serlege határozza meg, hogy ki legyen az a három diák, aki a Trimágus Tusában rész vesz. A kiválasztott a nevének a kihirdetése után már nem léphet vissza.

A Teszlek Süveg: A Roxfortban minden tanév elején az új diákok fejére teszik és mindenkiről eldönti, hogy melyik házba kerül.

A Merengő: Gondolatokat lehet tárolni benne ezüstös köd formájában és újra át lehet élni vele az emlékeket.

Időnyerő: Minden felhúzáskor egy órával repít vissza az időben, de figyelni kell, hogy ne fussunk össze saját magunkkal, mert annak rettenetes következményei lehetnek.

Oda-vissza ikertükör: A segítségével a tükröket birtokló két varázsló úgy beszélgethet egymással, hogy látják is egymást.

Bűvös kés: Varázslóbicska, amely minden zárat kinyit és minden csomót felold.

Webshopunk a Herry Potter ajándékok végtelen tárhelye, ahol bármilyen tárgyat megtalálsz.

Népszerű Harry Potter ajándékaink:

Ajándék ötletek

ajandek-otletek

Ajándék ötletek

Ajándék ötletek férfiaknak, nőknek és gyerekeknek. Az ajándék akkor a legszuperebb, ha személyesen a megajándékozottnak szól.

Ha ajándék ötleteket gyűjtünk, a legjobb módszer, ha sokat beszélgetünk családtagjainkkal, barátainkkal és az elejtett szavakból hamar megtudhatjuk milyen meglepetésre vágynak.

A gyerekeknél, tiniknél is fontos, hogy nagyon figyeljünk miről beszél, milyen filmeket szeret, milyen számítógépes játékokkal játszik. A gyerekeknek szóló ajándékok közül biztos sikerre számíthatunk ha a kedvenc filmjéből, videó játékából származó figura vagy tárgy szerepel rajta.

Ha időben kezdünk el nyomozni, akkor megkíméljük magunkat a kétségbeesett utolsó perces ajándék vadászattól.

A módszerem egyszerű:

  1. Figyelek beszélgetéskor, ha elhangzik egy ajándék ötlet, azonnal a telefonom jegyzettömbjébe beírom. Ez általában nem közvetlen célzás, hanem egy kósza mindat. pl. “De jó táskád van, már én tervezztem hogy veszek egy újat.” vagy A gyerek megint összetört egy bögrét már nincs két egyforma bögrénk, de poharunk sem mióta Lacika segít mosogatni.”
  2. Az ünnepelt nagy napja előtt három héttel az összegyűlt ötleteket sorbarendezem, legfelül a leginkább kívánatosat és így tovább. (Nekem ezzel a módszerrel egy-egy eseményre akár 5-10 ajándék ötlet is összegyűlik, attó függ, hogy közvetlen családtag vagy barát esetleg távolabbi rokon, munkatárs.)
  3. A kívánságlistán a legfelsővel kezdek, megkeresem a neten, gyors összehasonlítás (nem csak az ár számít) és ha siker akkor megrendelem. Ha nem akkor ugrok a következőre a listán..
  4. A legjobb és legmegbízhatóbb webshopból megrendelem a kiválasztott meglepetést legalább 10 nappal de legalább egy héttel az ajándékozás előtt. Karácsonykor ez az idő inkább 15-20 nap, mert az utolsó héten rendelt ajándékok általában szilveszterre érkeznek 🙂
  5. A végén már csak az öröm marad, hogy sikerült olyan ajándékot venni, ami biztos, hogy örömet okoz a megajándékozottnak.

Válogass az ajandekplaza.hu webshopunkról és garantáltan a legjobb ajándék ötletek közül válogathatsz. Főleg Harry Potter, Star Wars, anime és Minecraft rajongóknak kínálunk sok-sok ajándék lehetőséget.

De ha partyt szervezel akkor is nálunk keresgélj, hiszen minden dekorációt, party kelléket megtalálsz a webáruházunkban.